Prachtige handen en nagels vertellen veel over uzelf. Nagelstudio 4 Ever Nails is opgericht in 2003. 

Nagelstudio 4 Ever Nails is in het bezit van een erkend certificaat van CND (2003) en het nagelgilde (2008) Tevens ben ik educator Master Artist van Ez-Flow (2006). Ik heb 10 jaar les gegeven als docent All-round nagelstyling.

Naast deze erkenningen heb ik ook diverse cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis voor mijn salon uit te breiden zoals: Pathologie (ziekteleer), Shellac (Gellak), Master in Nails (probleemnagels, nagelbijter) Nailart, Nail-Design, One Stroke Painting, Spa Manicure, Visagie, Hotstone, Wimperverlenging, Colorgel, Spa Pedicure, Gel op teennagels en Nailart op teennagels.

4 Ever Nails staat voor het behoud van de natuurlijke nagel. Zo min mogelijk afweken, en ik werk niet met MMA (Solar). Tijdens de behandelingen worden alle hygiƫneregels in acht genomen, zo heeft iedere klant een eigen vijlenset. Ik werk met een afzuigsysteem, handschoenen en een mondkapje. Ieder klant krijgt een schone handdoek en tafellegger. 4 Ever Nails is een rookvrije salon.

Gratis nagelriemolie

U ontvangt tijdens het plaatsen van een set kunstnagels een flesje nagelriemolie, dit flesje kunt u bij de volgende behandelingen altijd gratis laten bijvullen. De verzorging thuis is minimaal. Nagelriemen en nagels twee maal daags inmasseren met nagelriemolie om ze in goede conditie te houden.

 

Verder ben ik aangesloten bij het Nagelgilde, de branche- en vakvereniging van nagelstylisten in Nederland.