Mijn Salon  

2003: We started

Vanaf 2003 is 4 Ever Nails gevestigd in de Robijn Reijntjesstraat nr. 7 te Den Helder. U bent van harte welkom in de gezellige ruimte waar uw handen en nagels worden verzorgd met hoogwaardige producten.

Tevens kunt u terecht voor het aanbrengen van gellak op uw teennagels. 

En wist u dat er 450 kwaliteit parfums en de nieuwe HOME geurstokjes van het merk ParfumPoint verkrijgbaar zijn bij 4 Ever Nails.

  

4 Ever Nails werkt voornamelijk met Acryl en heeft meer dan 500 kleuren gellak volgens de laatste trends. 

 
4 Ever Nails gebruikt geen MMA Acryl, maar werkt alleen met het veilige EMA acrylaat.
 
Uiteraard is 4 Ever Nails een rook vrije salon!
 

 

 

Hygiëne

Tijdens de behandelingen worden alle hygiëneregels in acht genomen, zo heeft iedere klant een eigen vijlenset. Ik werk met een plexiglas scherm, afzuigsysteem, handschoenen en een mondkapje. Na elke behandeling wordt de salon ontsmet met de producten van Dettol. Iedere klant krijgt een schone handdoek en tafellegger. 4 Ever Nails is een rookvrije salon, en helaas kunnen wij geen dieren ontvangen.

Gratis nagelriemolie

U ontvangt tijdens het plaatsen van een set kunstnagels gratis nagelriemolie, indien de olie op is kunt u altijd een nieuwe vragen bij volgende behandelingen. De nagelriemolie zorgt voor uw natuurlijke nagels en houden de acryl en gellak in een topconditie. De verzorging thuis is minimaal. Nagelriemen en nagels twee maal daags inmasseren met de nagelriemolie om ze in goede conditie te houden.

 

 

Robijn Reijntjesstraat 7

1785 EL  Den Helder

Lees hier mijn Privacy statement