Mijn Salon  

2003: We started

In 2018 is 4 Ever Nails verhuisd van mijn salon aan huis naar een mooie ruimte bij Bodyplaza in het winkelcentrum de Schooten.

Bij Bodyplaza zijn pedicures werkzaam die heel graag uw voeten willen verwennen, verzorgen en natuurlijk ook gellak willen aanbrengen.

Indien u een afspraak wilt maken kunt u contact opnemen met de pedicures van Bodyplaza 06- 53236661

Meer dan 435 hoogwaardige kwaliteit parfums van het merk ParfumPoint zijn bij 4 Ever Nails verkrijgbaar.

  

4 Ever Nails werkt voornamelijk met Acryl en heeft meer dan 500 kleuren gellak volgens de laatste trends. 

 
4 Ever Nails gebruikt geen MMA Acryl, maar werkt alleen met het veilige EMA acrylaat.
 
Uiteraard is 4 Ever Nails een rook vrije salon!
 

 

 

Hygiëne

Tijdens de behandelingen worden alle hygiëneregels in acht genomen, zo heeft iedere klant een eigen vijlenset. Ik werk met een plexiglas scherm, afzuigsysteem, handschoenen en een mondkapje. Na elke behandeling wordt de salon ontsmet met de producten van Dettol. Iedere klant krijgt een schone handdoek en tafellegger. 4 Ever Nails is een rookvrije salon, en helaas kunnen wij geen dieren ontvangen.

Gratis nagelriemolie

U ontvangt tijdens het plaatsen van een set kunstnagels gratis nagelriemolie, indien de olie op is kunt u altijd een nieuwe vragen bij volgende behandelingen. De nagelriemolie zorgt voor uw natuurlijke nagels en houden de acryl en gellak in een topconditie. De verzorging thuis is minimaal. Nagelriemen en nagels twee maal daags inmasseren met de nagelriemolie om ze in goede conditie te houden.

 

 

Baljuwstraat 17F, 1785 SB Den Helder

tel:06-83116779 

Gevestigd in Schooten Plaza

Lees hier mijn Privacy statement