Kunstnagels

Helaas is niet iedereen met sterke nagels bedeeld. Nagels kunnen splijten en breken. Voor nagels met problemen zijn vele oplossingen. Tijdens uw eerste bezoek zal dit ook uitgebreid besproken worden wat voor uw nagels de beste behandeling is.

Indien u kiest voor een kunstnagel dan wordt de natuurlijke nagel verlengd door middel van een sjabloon. Daarna wordt de applicatie aangebracht. Mijn voorkeur gaat uit naar acryl (Magnetic) voor het verlengen van de natuurlijke nagel.

Acryl nagels bestaan uit een vloeistof en een poeder, deze vormen samen een bolletje, waar we de nagel mee modelleren. Deze hoeft niet uit te harden in een uv/led lamp, maar hard uit door de twee componenten samen te voegen.

De nagels worden afgewerkt met een laagje gel voor een mooie glans.

Naast het plaatsen van een verlenging, kunt u ook een mooie french (wit randje), een Gellak of een mooie Nailart laten plaatsen.

Na ongeveer 3 tot 4 weken (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels) komt u dan terug voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden de nagels niet verwijderd maar platter gevijld zodat na een zorgvuldig ontvetten en reinigen van de nagels weer een nieuw laagje acryl wordt opgebracht.

Acryl nieuwe set incl. verlenging € 55,00

Acryl nabehandeling € 27,50

French extra bovenop de behandeling € 12,50

 

Voor overige prijzen verwijs ik u naar mijn prijslijst

Gellak

Voor het product gellak zijn er ondertussen al veel namen in omloop zoals; Shellac, Gelpolish, Gellack, Gellak, Gelnagellak enz. Gellak is een gel in combinatie met nagellak die de eigenschap heeft om 2 tot 3 weken perfect op de nagels te blijven zitten en hun glans behouden. De gel moet uitharden in een UV/Led lamp. De nagels worden geheel in de kleur gelakt. 4 Ever Nails heeft meer dan 500 kleuren in haar assortiment. En ook verschillende merken zoals CND Shellac, Magnetic, IBD, Quida enz.

Gellak kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht of op Acryl, ManiQ of Gelnagels. Gellak kan niet met een nagellak remover worden verwijderd. Tijdens een nabehandeling van gellak wordt de gellak professioneel en met veel zorg van de nagels verwijderd, zodat er daarna weer een nieuwe kleur op aangebracht kan worden.

Gellak op de natuurlijke nagel € 27,50

Gellak over acrylnagels € 20,00

 

Probleemnagels

 

 

Nagelbijten

Nagelbijten is een gewoonte wat 600 miljoen mensen op deze wereldbol doen. Wilt u hier ook zo graag van af, dan is het plaatsen van kunstnagels met of zonder verlenging, of een gellak de manier om van het nagelbijten af te komen.

De kunstnagel van de nagelbijter wordt extra gecontroleerd omdat de nagels van een nagelbijter in het begin sneller groeien. De nagels zijn namelijk gewend om maar steeds gestimuleerd te worden om te groeien door het bijten. Nabehandelingen worden in overleg gedaan. Na ongeveer 3 maanden kunt u uw natuurlijke nagel op een mooie lengte hebben, dit heeft ook te maken met de nazorg die u thuis moet doen. Olie en handcrèmes zijn erg belangrijk, daar zij ervoor zorgen dat er geen harde velletjes ontstaan, zodat de verleiding van het bijten minder wordt.

Deze behandeling wordt ook bij mannen toegepast, de nagel zal dan afgewerkt worden met een matte topcoat. Om een zo goed mogelijk natuurlijk resultaat te geven.

Acryl naturel € 55,00

Gellak afgelakt met matte of glanzende topcoat € 27,50


Vervormingen en scheuren van de nagels

Heeft u in een enkele nagel een scheurtje, of is er een nagel zeer zwak doordat de nagel misschien ooit een trauma heeft opgelopen. Met Acryl of ManiQ kan de nagel zo gemaakt worden dat u het verschil niet meer ziet met uw andere nagels.

Eén nagel € 7,50, heeft u meer nagels die een vervorming hebben zal de prijs per nagel goedkoper worden.

 

 


Nailart

Nailart is het versieren van de nagels door middel van diverse technieken, zoals bijvoorbeeld: Stamping, Swarovski steentjes, foils, one stroke painting, glitters, enz. Alles is in principe mogelijk, zelfs een print van uw kledingstuk kan nagemaakt worden. Nailart gaat altijd in overleg.

Nailart kan aangebracht worden op de gellak, kunstnagels en de natuurlijke nagel.

Een uitgebreide Nailart is er al vanaf € 1,25 per nagel

Versteviging natuurlijke nagel

Niet iedereen heeft sterke nagels, maar ook voor die nagels zijn er oplossingen.

Voor de versteviging van de natuurlijke nagel gebruik ik de zeer flexibele "ManiQ". Uw natuurlijke nagels krijgen een aantal laagjes van deze speciale gel, die ervoor zorgen dat uw nagels verstevigd worden. Na ongeveer 3 á 4 weken (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels) komt u dan terug voor een nabehandeling.

Versteviging natuurlijk nagel met ManiQ € 27,50

 


Kunstnagels verwijderen

Indien u uw nagels wilt laten verwijderen is dit natuurlijk geen probleem, laat dit wel vakkundig door uw nagelstyliste doen. Ga niet zelf aan de slag, u zult uw nagels hiermee beschadigen. Na de verwijdering van uw kunstnagels krijgt u een seal&protect behandeling. Uw natuurlijke nagels zullen er dan optimaal uitzien. Er zijn twee verschillende prijzen, de prijs die u betaald als klant van 4 Ever Nails, en als klant van een andere salon. Komt u bij een andere salon vandaan, dan weten wij niet met wat voor materiaal er gewerkt is. Solar is bijvoorbeeld een acrylsoort die erg moeilijk te verwijderen is.

Verwijderen van kunstnagels als klant van 4 Ever Nails € 15,00

Verwijderen van kunstnagels klant van een andere salon € 25,00

 

Robijn Reijntjesstraat 7

1785 EL  Den Helder

Lees hier mijn Privacy statement